Selecteer een pagina

Voogdij regelen bij scheiding

Heeft u er al aan gedacht om de voogdij te regelen bij uw scheiding? Het is een goed idee om hier even bij stil te staan. Op het forum van ScheidingsWinkel vindt u tal van vragen die opkomen als u gaat scheiden. Neem een kijkje op het forum en lees de verhalen van anderen, of een vraag aan een jurist.

Hoe moet ik de voogdij regelen bij een scheiding?

Als u gaat scheiden moet u heel wat zaken regelen. U wilt ervoor zorgen dat de beste oplossing voor de partners en de kinderen wordt gevonden. De meeste afspraken omtrent de kinderen maakt u via een scheidingsconvenant. Deze wordt vervolgens bekrachtigd door de rechtbank. Wanneer u de voogdij wilt regelen bij de scheiding, dient u dit vast te leggen in uw testament bij een notaris.

Krijg een duidelijk antwoord op uw vragen

Duidelijkheid is belangrijk als u gaat scheiden. Er zijn heel wat vragen waar u graag een antwoord op wilt. Wilt u weten welke stappen u moet zetten om de voogdij te regelen bij de scheiding? Of heeft u vragen over het ouderschapsplan? Stel al uw vragen over een scheiding aan deelnemende juristen op het forum en lees ook de vragen en verhalen van lotgenoten.

 

Interessante pagina’s

Is dit niet wat u zoekt?

Stel dan uw vraag op het forum of anoniem aan een adviseur!

Persoonlijk antwoord
Gecertificeerde professionals
Veel gerelateerde vragen
Vrouw voor vragen

Video tip!

Bekijk de korte YouTube filmpjes over de verschillende onderwerpen

Wij beantwoorden jaarlijks rond 8000 vragen over scheiden en alles wat met een scheiding te maken heeft, zoals afspraken over een ouderschapsplan, verdelen van schulden en afspraken over de alimentatie. Van een aantal meest gestelde vragen, tref je hier de antwoorden aan.