Selecteer een pagina

Kinderen

Wanneer u ervoor gekozen heeft om een scheiding in te gaan, maar jullie hebben ook kinderen, dan moeten de nodige afspraken gemaakt worden. Er zal een ouderschapsplan opgesteld moeten worden om een overzichtelijk beeld te schetsen van wat er te wachten staat omtrent de zorg voor de kinderen. Maar hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk?

Goede zorg voor uw kinderen tijdens de echtscheiding

Elk kind is natuurlijk anders, maar een goede begeleiding van uw kind(eren) tijden de echtscheiding is erg belangrijk. Daarbij moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden over de omgangsregeling, de kinderalimentatie en moet er een ouderschapsplan komen. Het is begrijpelijk dat er vragen ontstaan over hoe lang de kinderalimentatie bijvoorbeeld duurt of hoe het zit met het berekenen van de deze alimentatie. Wij voorzien u graag van al deze antwoorden, zodat u goed voorbereid de scheiding in gaat en op de hoogte bent van de regeling voor uw kinderen.

Stel anoniem uw vragen

Bij ScheidingsWinkel vindt u de antwoorden op verschillende vragen over de regeling voor kinderen bij een scheiding terug in het forum. Staat uw antwoord daar niet tussen? Dan stelt u geheel anoniem uw vraag, zodat een jurist hier antwoord op kan geven. Wij hopen u hiermee iets gemakkelijker door deze lastige periode te helpen.

Is dit niet wat u zoekt?

Stel dan uw vraag op het forum of anoniem aan een adviseur!

Persoonlijk antwoord
Gecertificeerde professionals
Veel gerelateerde vragen
Vrouw voor vragen

Meer weten? Bekijk meer pagina’s hieronder!