Selecteer een pagina

Hulp bij relatieproblemen

Wilt u hulp bij relatieproblemen ontvangen? Heeft u het gevoel dat het niet meer lekker loopt tussen u en uw partner? En wilt u hier beiden aan werken om de relatie te redden? Bekijk dan eens het forum van ScheidingsWinkel waar u allerlei ervaringen van anderen kunt lezen die in dezelfde situatie als u zaten. Ook stelt u uw vragen op dit forum en ontvangt u antwoorden die kunnen dienen als hulp bij uw relatieproblemen.

Ontvang hulp bij relatieproblemen en los ze op

In iedere relatie komen ruzies en onenigheden voor. Wanneer deze ruzies zich blijven herhalen en steeds weer terugkomen, verslechtert de situatie tussen u en uw partner. Relatieproblemen kunnen door verschillende omstandigheden ontstaan, denk bijvoorbeeld aan financiële problemen, ontrouw, werkloosheid, psychische problemen en problemen in de familie. Komen de ruzies steeds weer terug en weten u en uw partner niet hoe jullie de situatie kunnen verbeteren? Op ons forum ontvangt u hulp om de relatieproblemen aan te pakken.

Echtscheiding Top-3

Als hoofdreden voor scheiden wordt vaak overspel genoemd. Echter blijkt de hoofdreden toch heel anders te liggen. Kijk hier voor de top-3 redenen voor scheiden.

Ontvang hulp van anderen

Op ons forum stelt u al uw persoonlijke vragen. Experts en andere personen hebben de mogelijkheid om op uw vragen te reageren en u adviezen te geven. Ook heeft u zelf de mogelijkheid om met anderen een interactie aan te gaan. Deze interactie kan u helpen om de relatieproblemen op te lossen.

 

Interessante pagina’s

Is dit niet wat u zoekt?

Stel dan uw vraag op het forum of anoniem aan een adviseur!

Persoonlijk antwoord
Gecertificeerde professionals
Veel gerelateerde vragen
Vrouw voor vragen

Video tip!

Bekijk de korte YouTube filmpjes over de verschillende onderwerpen

Wij beantwoorden jaarlijks rond 8000 vragen over scheiden en alles wat met een scheiding te maken heeft, zoals afspraken over een ouderschapsplan, verdelen van schulden en afspraken over de alimentatie. Van een aantal meest gestelde vragen, tref je hier de antwoorden aan.