Selecteer een pagina

Ervaringen gescheiden vrouwen

Wilt u ervaringen van gescheiden vrouwen horen? Omdat u bijvoorbeeld in de periode rondom een scheiding zit? Dan kan het lezen en horen van verhalen van personen die in dezelfde situatie hebben gezeten als u, verlichtend werken. Op het forum van ScheidingsWinkel kunt u uw vragen stellen en reageren op vragen en ervaringen van andere gescheiden vrouwen.

Lees de ervaringen van gescheiden vrouwen en mannen

De periode rondom een scheiding is een zware periode waarin emoties vaak een grote rol spelen. Maar hoe hoog de emoties ook op kunnen lopen, in deze periode zullen u en uw partner ook afspraken moeten maken over de toekomst. Er zullen een aantal belangrijke beslissingen genomen moeten worden. In deze tijd kan het fijn zijn om ervaringen van andere gescheiden vrouwen te lezen en adviezen van hen te ontvangen. Stel hen bijvoorbeeld vragen over hoe zij bepaalde zaken hebben aangepakt en hoe zij zich voelden in deze lastige periode.

Stel uw persoonlijke vragen

Op ons forum is het mogelijk om uw eigen vragen te stellen, waarna u antwoord krijgt van experts of van andere personen. U hebt ook de mogelijkheid om op andermans vragen te reageren. Ga een interactie aan met andere gescheiden vrouwen en vraag hen om hun ervaringen. Dit kan u helpen om door deze periode heen te komen. 

Interessante pagina’s

Is dit niet wat u zoekt?

Stel dan uw vraag op het forum of anoniem aan een adviseur!

Persoonlijk antwoord
Gecertificeerde professionals
Veel gerelateerde vragen
Vrouw voor vragen

Video tip!

Bekijk de korte YouTube filmpjes over de verschillende onderwerpen

Wij beantwoorden jaarlijks rond 8000 vragen over scheiden en alles wat met een scheiding te maken heeft, zoals afspraken over een ouderschapsplan, verdelen van schulden en afspraken over de alimentatie. Van een aantal meest gestelde vragen, tref je hier de antwoorden aan.