Selecteer een pagina

Boedel

Bij een scheiding moeten de ex-partners goede afspraken maken over de verdeling van de boedel. Wie krijgt wat en wat is de meest eerlijke verdeling? Het kan lastig zijn om daar samen uit te komen en dit in goed overleg te laten verlopen. Bij ScheidingsWinkel krijgt u tips en advies om de boedel op een goede manier te verdelen.

De verdeling van de boedel bij een echtscheiding

Hoe de verdeling van jullie boedel in zijn werk zal gaan is geheel afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. Er is namelijk een groot verschil tussen partners die in gemeenschap van goederen zijn getrouwd of onder huwelijkse voorwaarden. In het eerste geval zijn alle eigendommen het bezit van beide partijen, terwijl er bij het tweede geval niets gemeenschappelijk is. De boedelverdeling is een van de vele zaken die komt kijken bij een echtscheiding. Heeft u hulp nodig bij deze verdeling? Laat u bijstaan door een echtscheidingsadvocaat.

Stel de vragen die u heeft over een boedelscheiding

Het is zeer begrijpelijk dat u wellicht nog wat vragen heeft over een boedelscheiding en hoe dit in zijn werk gaat. Of misschien bent u in uw specifieke situatie tegen dingen aangelopen waar u niet aan uit komt. Op ons forum hebben wij op veel vragen omtrent het regelen van echtscheidingen het antwoord voor u klaar staan. Bij ons stelt u ook de vragen die u zelf heeft gemakkelijk en volledig anoniem via het forum. Een jurist zal u dan een duidelijk antwoord en eventueel passend advies geven.

Is dit niet wat u zoekt?

Stel dan uw vraag op het forum of anoniem aan een adviseur!

Persoonlijk antwoord
Gecertificeerde professionals
Veel gerelateerde vragen
Vrouw voor vragen

Meer weten? Bekijk meer pagina’s hieronder!